Talent in Bloei
Waar Talent tot Bloei komt

Over Talent in Bloei

Talent in Bloei is opgericht op 1 maart 2015 door Els de Groot. Talent in Bloei is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg.

 

Sinds 2002 ben ik werkzaam in het basisonderwijs en vanaf 2014 geef ik les aan hoogbegaafde kinderen. Door de jaren heen heb ik steeds meer interesse gekregen in de meer- en hoogbegaafde kinderen en ben ik mij in hen gaan verdiepen.


Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van hoogbegaafdheid. Naast de opleiding tot specialist begaafdheid SE/ZOO van Slim Educatief heb ik mij ook gespecialiseerd in twice exeptional ( hoogbegaafde kinderen met andere problematiek ASS/ ADHD / dyslexie enz) en in het begeleiden van onderpresteerders

Ook heb ik  de opleiding voor leren leren trainer gedaan bij Kind in Beeld. Door het volgen van deze opleiding was mijn interesse voor visual learning (beelddenken) gewekt en heb ik de exportopleiding beelddenken gedaan bij Kind in  Beeld.

Verder heb ik mij door het volgen van verschillende trainingen en cursussen verdiept in het brein en de executieve functies.

In 2020 ben ik gestart met opleiding voor schoolleider.


Met de oprichting van Talent in Bloei wil ik graag bereiken dat er meer oog en begrip komt voor de doelgroep meer- en hoogbegaafde kinderen (zo ook  voor de groep met een dubbele diagnose). Ik wil het aanbod en de begeleiding voor deze kinderen in de regio vergroten. Ook wil ik meer bekendheid brengen op scholen en begeleiding bieden waar nodig is, zodat op deze manier het talent dat in de kinderen zit optimaal tot bloei kan komen.

 

Ik ben aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs ( CRKBO). In dit register zijn docenten opgenomen die voldoen aan een kwaliteitscode,  hierdoor kan een aantal diensten van Talent in Bloei BTW vrij aangeboden worden.

 

Ook ben ik aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging voor Specialisten Begaafdheid (LBSB)

 

  
E-mailen
Bellen
Map